Představujeme hostující zpěvačky

13.05.2015 07:23

Přátelé, všechny tyto milé dámy jsme zlákali ke spolupráci a naši společnou produkci budete moci potleskem zhodnotit už 27.5. v chrudimském Muzeu:

 

Michaela Jonczy je popová a gospelová zpěvačka, od roku 2006 jedna z výrazných osobností pražského gospelového souboru Maranatha gospel choir. Sólově se zpěvačka začíná objevovat v menších pražských klubech a kavárnách roku 2009 s jazz-popovým projektem Michaela Jonczy Trio. Na podzim roku 2013 se Michaela stává frontmankou autorské acid-popové kapely MooF, s níž si během několika měsíců plní sen a účastní se festivalů United Islands či Štěrkovna Music Fest. Kromě zmíněných formací má za sebou spolupráci s Jiřím Cerhou a C&K Vocalem, Kamilou Nývltovou, T.O.P. Dream Company či Madfinger.

 

Josefina Žampová pochází z Jižních Čech, z malého města Slavonice. Od svých 17ti let je zpěvačkou swingového bigbandu Zatrestband, s tímto tělesem zpívá dodnes. V součastnosti má také svůj vlastní projekt, se kterým vystupuje na plesech, firemních akcích a soukromých večírcích. V letošním roce dokončuje Vyšší odbornou školu při konzervatoři Jaroslava Ježka v Praze, je absolventkou v oboru jazzový zpěv.

 

Petra Schacherlová (Chlebníčková) se narodila v Brně. K hudbě tíhla od malička, protože oba její rodiče jsou profesionální muzikanti. Ke zpěvu se však dostala až v osmnácti letech. Nejvíce jí učaroval jazz, jemuž se začala věnovat s „Junior Big bandem“ při ZUŠ Veveří 133 v Brně. V současné době je Petra sólistkou „Rozhlasového swingového orchestru Václava Hlaváče“, zakladatelkou a členkou kapely „Two Towers Hulu Jazz“ a pravidelným hostem v kapelách „jazZÍKAspol.“ a „unORGANized band“. Petra žije v Českých Budějovicích, pracuje jako ředitelka a učitelka cizích jazyků v „Jazykovce Petra“; zpívání a hudba vůbec, jsou však jejím celoživotním koníčkem a potěšením.

 

Zpět